Talvisäilytys

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ SÄILYTYS, TÄMÄ ON TALVIHUOLENPITOA!
Et tarvitse varausta, voit vaikka vain tupsahtaa tuomaan pyörän (myös työajan ulkopuolella, ohjeet etusivulla).

MOOTTORIPYÖRÄN TALVISÄILYTYS (lue ohjeet ja ehdot alta)

 • Normaalikokoiset pyörät: 199€ / kausi
  • Ns. normaalikokoiset moottoripyörät ilman leveitä lisävarusteita. (Esim isohkot Yamaha FJR1300 ja Kawasaki GTR1400 mahtuu tähän normaalikokoon)
 • Isokokoiset pyörät: 229€ / kausi
  • Yli 320 kg painavat, tai etuosastaan alhaalta yli 75cm leveät pyörät.

Säilytykseemme mahtuu noin 150 moottoripyörää.


PALVELUN SISÄLTÖ

 • Säilytyksen lämpimässä, kuivassa ja valvotussa tilassa.
 • Akun säännöllisen lataamisen. Laturit kiertävät jatkuvasti pyörästä pyörään.
 • ALENNUS: Kaikista talvisäilytyspyörille tehtävästä tuntihintaisesta työstä -15€/h.
 • Kaasutinpyöriä käytetään aika-ajoin.
 • Keväällä noudon yhteydessä teemme seuraavat toimenpiteet
  • Kevytpesu (Huom! Kevytpesussa ei puhdistu erittäin likainen pyörä, sovi syväpesu erikseen.)
  • Rengaspaineiden tarkistus.
  • Ketjujen rasvaus
  • Tuoreen polttoaineen lisääminen tankkiin.
 • LISÄPALVELUT
  • Polttoaineen talvisäilöntäaine. Sisältää sekä aineen lisäämisen että käyttämisen kiertoon 8,50€. (HUOM! tarpeellinen suuttimia varten etteivät tukkeudu, ei niinkään polttoainetta varten)
  • Tulopesu (säilöön tullessa) 30€
  • Vannepesu 30€
  • Syväpesu (sisältää vannepesun) 40€
  • Vahaus: (vain syväpesun yhteydessä) 30€

Saat siis keväällä allesi puhtaan, käyntikuntoisen ja ajovalmiin pyörän!


NOPEAN VARAAJAN ETU
Maksa talvisäilytys heinäkuun loppuun mennessä ja säästä 20€!


TALVISÄILYTYSOHJEET JA -EHDOT

Talvisäilytysohjeet/-ehdot kaudelle 2023-2024

 1. Talvisäilytyskausi on 2024 elokuun alun jälkeen pyörän tuonnista 2025 toukokuun loppuun.
  Hinta mopoille/moottoripyörille 199e (ns. normaalikokoiset moottoripyörät ilman leveitä lisävarusteita).
  Isot moottoripyörät 229e, yli 320kg tai etuosastaan alhaalta yli 75cm leveät pyörät.
 2. Säilytysmaksu suoritetaan ajoneuvon tuonnin yhteydessä tai ennakkomaksuna tilille.
  (JokavuotinenTARJOUS: Heinäkuun loppuun mennessä maksetun ennakkomaksajan alennus -20e! HUOM! Tarjoushintainen talvisäilytys ei ole peruttavissa 31.7. jälkeen! Paikan voi kyllä myydä tai antaa toiselle).
 3. Talvisäilytys sisältää: 1.kaasaripyörän käyttämistä aika-ajoin, 2. akun lataamista, 3. kevytpesun kevällä noudettaessa (HUOM! Kevytpesussa ei puhdistu erittäin likainen pyörä, sovi syväpesu erikseen, 40e), 4. rengaspaineitten tarkastuksen, 5. ketjujen rasvauksen , 6. polttoaineen talvisäilöntäaine säilyttäjälle 8,50e (tämä sisältää aineen lisäämisen, sekä käyttämisen kiertoon.)(tarpeellinen suuttimia varten etteivät tukkeudu, ei niinkään polttoainetta varten). 7. Talvisäilytyspyörille on talvisäilytyksen aikana myös huolto-/korjaus- ja dynosäätötyöt halvempia -15e/h.
 4. Ajoneuvon tuonti/nouto tapahtuu normaalisti yrityksen auki ollessa, muuna aikana pyörä voidaan jättää ulos asiakkaan vastuulla (tuontiohjeet nettisivuilla www.moottoripyorahuolto.fi). Myös ilta/vkl luovutus on mahdollinen, hintaan lisätään hälytyslisä 60e, sekä mahdollinen nomaalin vastaanoton tai luovutuksen lisäksi kuluva ylimääräinen aika.
 5. Asiakas huolehtii itse säilytykseen tuomansa ajoneuvon vakuuttamisesta. Suosittelemme säilytyksen ajaksi vähintään varkaus- ja palovakuutusta. Bike & Tuning ei vakuuta asiakkaiden ajoneuvoja, irtaimistoa tai lisävarusteita.
 6. Ylimääräisistä jätetyistä irtaimistoista tai lisävarusteista Bike & Tuning ei ota vastuuta mahdollisissa vahinkotapauksissa. Suosittelemme ottamaan laukut, kypärät, yms. mukaan kotiin. Sivulaukkujen säilytys, 10e/kpl.
 7. Ajoneuvon säilytys on yhtäjaksoista kausisäilytystä. Ajoneuvon ollessa säilytyksessä sitä ei pääse korjaamaan, huoltamaan, pesemään, myyntiesittelemään, välillä hakemaan käyttöön, jne.
 8. Paloturvallisuussyistä tulethan mahdollisimman tyhjällä tankilla. (Säilytystilassamme on hyvin stabilit olosuhteet, joten kondensioveden vaaraa ei ole)
  Mikäli kuitenkin tulet liian suurella polttoainemäärällä, niin ei hätää, tyhjennämme tankin ilman erillistä veloitusta ja hyödynnämme polttoaineet muuhun käyttöön.
  Tankin tyhjennyksestä asiakkaalle itselle, laskutamme 10e ja polttoaineita säilytämme 2vkoa tyhjennyksestä.
 9. Ajoneuvoon tilattu talvisäilytysaikana tehtävä työ tehdään jossain vaiheessa säilytysaikana, työ laskutetaan vasta työn valmistumisen jälkeen. Paljon osia vaativassa työssä, osien hinnat saatetaan laskuttaa etukäteen. Asiakas varautuu maksamaan laskun 14vrk sisällä työn valmistumisesta tai jos toisin sovitaan.
 10. Maaliskuun 1. päivän jälkeen tilatut työt ovat normaalihintaisia myös säilytyspyörille.
 11. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan vähintään 3 työvuorokautta ennen ajoneuvon noutamista. Ilmoitus katsotaan saapuneeksi ensimmäisestä työpäivästä, kun siihen on annettu Bike & Tuningilta vastaus. Sairastapauksessa pyörän luovutus saattaa viivästyä. Säilytys päättyy pyörän noutamiseen. Huom: Maanantaisin suljettu!
  Pikalähtö 60e: Ennen 12:00 ilmoitettu pikalähtö, pyörän saa samana päivänä. 12:00 jälkeen ilmoitettu pikalähtö pyörän saa viimestään seuraavana työpäivänä.
 12. Mikäli asiakas ei nouda talvisäilytyksessä olevaa ajoneuvoa talvisäilytyskauden päättymiseen mennessä, laskutetaan pyörästä kesäsäilytyshinnaston mukaisesti (ensimmäinen viikko 40e, jonka jälkeen 20e/vko, hinnat alkavalta viikolta)
 13. Bike & Tuning ei ole korvausvelvollinen asiakkaan ajoneuvoihin säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä (esim. akun vaurioituminen latauksista huolimatta, polttoainejärjestelmien tukkeutuminen, käyntihäiriöt, öljyvuotojen ilmestyminen, yms.)
 14. Ajoneuvo laitetaan noutokuntoon vain kerran, mikäli olet ilmoittanut pyörän noutamisesta, mutta et pääsekkään ja pyörän liikkeellelähtötoimenpiteet on jo aloitettu, niin uusi liikkeellelähtötoimenpide onnistuu hintaan 30e.
 15. Ajoneuvo luovutetaan vasta, kun ajoneuvoon tai omistajaan kohdistuvat laskut näkyy kokonaan maksettuna tai maksuista on tehty Bike & Tuning-tilillä osamaksusopimus.
 16. Bike & Tuning pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin.