Uutisia

Hyvää vuotta 2019 kaikille.. =)

Kaikille asiakkailleni: Toivon, että otatte tulevat muutokset ymmärtävästi vastaan.

Tuleva vuosi tulee olemaan täysin erilainen. Kuten arvaatte talviaika on tällä alalla hiljaista ja tämän vuoksi myöskin kannattamatonta aikaa. Tein päätöksen, että jatkan yrityksen pyörittämistä yksin. Tällä tavoin työtä on yhdelle miehelle jopa reilusti, myös talvella, ja kesällä vasta reilusti onkin.

Tämän vuoksi kesän sesonkikuukausina (touko-elokuu) en tule tekemään isoja huoltoa, vaan keskityn dyno-/pikahuoltopalveluihin: renkaan vaihdot, kuristukset, kaasarityöt, teleskooppityöt, ketjuratasvaihdot, ohjelmoinnit yms. Mikäli iso huoltosi osuu juuri tuohon hetkeen, niin tehdään pyörään pienemmät tarvittavat huoltotyöt ja syksyllä tilanteen rauhoittuessa sitten ventiilivälyssäädöt yms. pyörä ei siitä hajoa jos muutaman tonnin ventiilivälystarkastus ylittyy.

Okei, voisin palkata tähän kausiapua, mutta sen epäilen olevan liian suuri riski, koska tuskin haluatte ihan kenen tahansa tekevän pyörähuoltonne. Näin saan myös laadun pidettyä korkealla, koska itse teen kaiken. Seurataan tämä vuosi ja katsotaan kuinka menee. Palautetta ja ehdotuksia on toivottavaa myös saada, kiitos.

Pyrin silti tekemään kesällä pientyöt kuten: Kuristukset, renkaanvaihdot yms. jos en ihan samana päivänä, niin ihan lähipäivinä, joten reilusti vaan yhteyttä.

Tilaan myös kasvavassa määrin renkaita ja osia Saksasta, joten hintatason yritän pitää alhaisena, niin alhaisena, että nettitilaaminen ei enää tuo kummoista hintaeroa. Hyvin olette renkaita myös vaihdattaneet, kun tälläinen pieni yritys myynyt ja asentanut n200rengasta vuonna 2018, kiitos teille.

Myöskään toista viimevuoden kaltaista kesää ei taida ihan lähivuosille osua. Moni ajoi siis 2018 enemmän kuin normaalina ”sateisena” kesänä..

Kiitän kaikkia oikeen paljon ja toivon teille kaikille upeaa vuotta ja hienoa ajokesää.

T:Teemu =)